Travel

Werk, Relaties en Privé

Geschreven door : Guido Sparreboom
Huidige levenspatroon

In het huidige levenspatroon vergen veel geestelijke energie zoals de omgeving, werk, relaties en privé. We hebben de neiging om (te)veel te doen, of er wordt (te)veel van ons verwacht, waardoor we onszelf (af en toe) vergeten. Het gevolg kan zijn dat we ziek worden, lichamelijke ongemakken ervaren of ons psychisch belast voelen.

Juiste balans

Als we het op tijd (h)erkennen, kunnen we deze problemen vóór blijven.
Tussen geest en lichaam bestaat er een wisselwerking en een juiste balans blijft belangrijk.

Sporten & ontspannen

Zo kunnen we de geest ontlasten door met het lichaam prettige inspanning te leveren, maar ook gezondheidsklachten van het lichaam voor komen of verminderen indien we leuke dingen ervaren, geestelijk ontspannen door bijvoorbeeld te lopen, sporten