Biologisch

Biologisch Blog

Geschreven door : Wesley
Biologisch eten

Graag zouden wij van de biologische blog het belang van biologisch voedsel onder de aandacht brengen. Met meer dan 600 blogs proberen we het eten van biologisch voedsel te promoten en we gaan door tot 1000 blogs, omdat we graag mee willen helpen aan een betere wereld.

Waarom biologisch blog?

We behandelen naast biologisch voedsel, ook aspecten als gezondheid, bewegen, recepten en aanverwante aspecten die daar mee samenhangen zoals duurzaamheid, het milieu, dierenwelzijn en oorzaak en gevolg van wel of niet biologisch eten.

Leef je leven, leef gezond

Daarvoor is vooral bewustwording nodig, maar ook inzet. Belangrijk is dat wij als consument zelf bewuster gaan leven en er naar gaan handelen.

Waneer U elke dag een half uur actief beweegt, gevarieerd en voldoende biologisch fruit en groente eet, bent U op de goede weg.

Door het gebruik van biologisch voedsel kiest U bewust Voor een goede gezondheid, waardoor Uw zich lichamelijk en geestelijk ook beter voelt.

Lifestyle blog gezond eten

Daarnaast kiest en zorgt U automatisch voor een betere wereld, omdat hierdoor oerwouden gespaard blijven, boeren (ook in derde wereld landen) gezond blijven (doordat ze geen gevaarlijke bestrijding middelen mogen gebruiken), veel dieren leed wordt voorkomen, de opwarming van de aarde tegen wordt gegaan en nog heel veel meer positieve aspecten. Lees ze in een van onze blogs van biologisch.

Laat een reactie achter